De tekenen dat je iPhone batterij aan vervanging toe is.

De werking van je iPhone batterij zal nooit honderd procent blijven. Eigenlijk gaat je smartphone steeds minder goed werken, wordt langzaam en de batterij gaat steeds sneller leeg. De problemen die je ondervindt met je iPhone kunnen veroorzaakt worden door vele verschillende oorzaken, waaronder ook de batterij van je iPhone.

 

iPhone batterij


 

Er zijn verschillende tekenen dat je iPhone een nieuwe batterij nodig is. Welke tekenen zijn dat dan?

 1. Je iPhone is dood: We bedoelen dan dat hij dus niks meer doet. Dus het opladen werkt ook totaal niet je ziet geen batterij icoon op je display. Als er totaal geen leven in je iPhone zit is waarschijnlijk je batterij defect, en zou je deze moeten laten vervangen.
 2. Je iPhone gaat alleen aan als deze aan de oplader aangesloten is. Of hij gaat niet aan na een aantal uur opladen maar wel het batterij icoontje weergeeft. Dit betekent dat de batterij van je iPhone de energie niet meer kan opslaan. Ook hierbij is waarschijnlijk je batterij defect.
 3. De batterij is snel leeg zonder dat je er veel mee doet, je speelt geen games, hebt de bluetooth uit, helderheid van je display staat gemiddeld of laag.
  Let ook op een navigatie app staat deze uit? Vaak gebruikt een navigatie app veel stroom van je iPhone batterij.
  Een batterij die snel leeg gaat na het volledig opladen is vaak defect.
 4. Je iPhone wordt steeds vaker heel warm, het is normaal dat iPhone batterijen hitte genereren als deze opgeladen, maar deze hitte moet verdwijnen als het opladen voltooid is!
 5. Je iPhone Batterij wordt dik, dik ja de cellen in de batterij zijn defect waardoor de iPhone batterij dikker wordt.
  Dit is niet erg maar je moet wel zo snel mogelijk je batterij laten vervangen.
  Sommige gevallen kan een batterij het beeldscherm van je iPhone stuk maken.

 


 

Werkt jouw iPhone batterij wel maar weet je niet zeker of twijfel je of deze vervangen moet worden?

Dan kun je ook nog een iPhone Batterij Kalibratie of reset doen daarover staat HIER alle informatie. Ook kun je contact met ons opnemen 

 

 


 

Open chat
1
Hallo 👋
Waar mee kunnen wij u helpen?
Powered by