Hulp op afstand!

Hulp op afstand! Heeft u een probleem met uw Macbook of iMac Maar weet u niet precies hoe dit op te lossen? Geen zorgen doormiddel van een simpel tooltje kunnen wij u op afstand helpen. Dit doen wij met Teamviewer. Teamviewer geeft ons de mogelijk om uw Macbook of mac op afstand over te nemen, en zo proberen het probleem direct op voor u op te lossen.

Om van deze functie gebruik te maken hoeft u alleen teamviewer te downloaden. Wanneer u teamviewer heeft gedownload en geïnstalleerd heeft hoeft u alleen uw id en wachtwoord aan ons door te geven die links in uw beeldscherm staat.

Teamviewer download: 

Mac-OS: TeamViewer downloaden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanner u de code telefonisch aan ons doorgeeft kunnen wij uw Macbook of iMac op een afstand besturen en helpen met het probleem.

*Neem contact met ons op voor het doorgeven van uw id code*
0546-764010

Top Service

iPhonerepairtwente.nl staat voor kwaliteit en service. Mocht er een probleem zijn met een door u gekocht product neemt u dan contact met ons op.

Heeft u een defect aan uw iPad dan kunt gemakkelijk een afspraak inplannen Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in Almelo te komen dan kunt u uw toestel ook makkelijk opsturen via onze handige opstuur service

Heeft u andere vragen of opmerkingen neemt u dan contact met ons op via het contact formulier