iCloud Lock verwijderen zonder Apple-id.

De iCloud lock is een beveiliging dat is ingebouwd in je Apple device, hierdoor kunnen derden niet bij jou gegevens wanneer je toestel gestolen of verloren is. Dit is natuurlijk zeer nuttig, maar kan in sommige gevalen ook problemen opleveren.

Wanneer is een toestel iCloud gelockt?

Een toestel heeft een iCloud lock wanneer het device is gewist zonder “zoek mijn iPhone” uit te schakelen, en het Apple-id van de vorige gebruiker niet bekend of vergeten is. Een toestel dat gewist wordt zonder “zoek mijn iPhone” uit te schakelen vraagt altijd om het Apple-id om geactiveerd te kunnen worden. Wis je een toestel waarbij “find my iPhone” wel is uitgeschakeld dan kan deze met een nieuw/ander Apple-id worden geactiveerd.

 

iCloud lock verwijderen.

Heeft u een toestel gekocht/gekregen waarbij de iCloud lock actief is KAN deze zijn verloren/gestolen.

Is een iCloud Lock te verwijderen? Het antwoord is JA, maar nog niet bij alle toestellen. Wij kunnen in bepaalde gevallen een iCloud lock verwijderen, maar stellen hieraan wel voorwaarden.

U moet bewijzen dat het toestel van u is, Dit met serie/ mei nummer en naam op factuur. Helaas valt een online gekocht toestel met iCloud lock daar niet onder. 

 

iCloud lock verwijderen legaal?

Is iCloud lock verwijderen legaal? Ja mits deze aantoonbaar uw eigendom is. Is het toestel verloren of gestolen, via marktplaats of een derde verkregen? Dan kunt u NIET aantonen dat dit toestel niet aan een ander persoon toebehoord. Gaan wij van een toestel de lock verwijderen waarvan wij niet kunnen bevestigen van wie deze is valt dit onder HELING. En dat is illegaal.

 

Heeft u een iCloud gelockt toestel, neemt u dan contact met ons op zodat de lock er zo snel mogelijk afgehaald kan worden. Of maak gebruik van onze opstuur service.

 

 


 

Chat openen
1
Hallo 👋
Waar mee kunnen wij u helpen?