iOS 11 een mega sprong voor de apple gebruikers, nu met betere prestaties!

Nu dat de nieuwe iOS 11 uit is zijn er allemaal nieuwe functies en verbeteringen. Apple heeft goed nagedacht over hoe mensen iOS gebruiken en hebben ze bedacht om iOS nog makkelijker, Krachtiger en mooier te maken.

Vanaf 19 september 2017 kan je de update downloaden met de verbeteringen die iedereen wil hebben! Nu zijn er verschillende dingen veranderd met de nieuwe update

 

 

Op de schaal van 10 zit de nieuwe update op 11!

Een speciaal iets waar je je ogen van uitkijkt.

 

 

Bestanden app

 

Bestanden
Nu met de nieuwe bestanden app breng je alle bestanden bij elkaar. Nu kan je al je bestanden van iCloud drive, Dropbox en zoals Box in één app vinden!

Dit is beschikbaar op iPhone, iPad en iPod.

 

 

 

 

 

 

Dock
De nieuwe Dock voor de iPad geeft je een beleving die je nog nooit eerder met de iPad hebt meegemaakt!

nu is het multitasken met de iPad echt naar boven gekomen. Met de Dock kan je nou meerdere apps tegelijk gebruiken op een makkelijke manier dit doordat je nu met één swipe omhoog je apps te voorschijn kan halen.

 

 

 

 

 

 

 

Multitasken
Door je nieuwe update is het multitasken makkelijker gemaakt. Omdat er een nieuwe dock is gemaakt

voor de iPad kan je nu multitasken als een pro. Het enigste wat je hoeft te doen is je Dock omhoog te halen en dan en app omhoog te slepen naar de positie die jij graag wilt hebben.

 

 

 

 

 

 

 

Drag en Drop
Het is nu eindelijk beschikbaar op de iPad! Apple heeft het mogelijk gemaakt om het Drag en Drop functie toe te voegen aan de iPad. Het is nu gemakkelijker om een tekst of een afbeelding van de ene app naar de andere app te doen. dit door de Drag en Drop functie in iOS 11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apple Pencil 
Nu heeft Apple de Apple Pencil nog makkelijker gemaakt, het voelt nu veel natuurlijker aan. Nu met de nieuwe functies kan je “direct noteren” “direct markeren” “direct invoegen” en nog veel meer andere dingen! Het gebruik van de Apple Pencil is nu veel leuker en veel beter te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick-type met iPad
Nu met die nieuwe update heeft apple een verbetering gedaan met het toetsenbord. Door deze verbetering kan nu nog sneller typen. Nu heb je bij elke toets op je toetsen bord heb je een 2e symbool deze kan je gebruiken door met je vinger op de toets te staan en gewoon simpel weg naar beneden te vegen.

 

 

 

 

 

 

iPhone repair Twente

 

 

Live Foto
Live foto is nu verbeterd, nu wanneer je live foto gebruikt kan je vier verschillende effecten gebruiken. je hebt nu Normaal, Herhaal, Stuiteren en Lange belichting. Deze effecten geven nu een extra spice aan jouw live foto.

 

 

 

 

 

 

iPhone repair Twente

 

 

Camera filters
De camera heeft nu nieuwe filters om je foto’s nog mooier en nog professioneler te maken. Huidtinten en je ogen komen veel beter naar voren met de nieuwe filters. Je kan nu zelf met portret foto’s nieuwe filters toevoegen om je power achter de foto nog meer naar voren te halen en te laten zien dat je een echte fotograaf ben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

App Store
Er is nu een vernieuwde App Store. De App Store is nu zo veranderd dat het gewoon leuk is om op de app store te kijken. De filmpjes worden automatisch afgespeeld zodat je direct kan zien hoe het spelletje gaat. Je beleeft de App Store nu op een hele nieuwe manier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berichten
Nu is het nog leuker om met berichten een bericht te sturen. Leuker maken van je berichten kan nu nog makkelijker. Onderaan je toetsenbord verschijnt een balk waar al je apps en stickers staan voor berichten. Ook zijn er nieuwe effecten toe gevoegd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siri
Het is nu nog natuurlijker en nog slimmer! Hij is nu zo ontwikkelt dat bijna lijkt dat je tegen een echte persoon praat. Ook is het zo slim geworden dat het sommige talen kan vertalen zonder dat je het op internet hoeft te zoeken. Siri heeft ook een gloednieuwe look gekregen en ziet er fantastisch uit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apple Music

Nu een vernieuwde Apple Music app. Met de nieuwe Apple Music app kan je nu je muziek delen met je vrienden en familie. Ook heeft de nieuwe Apple Music app een vernieuwde uitstraling waardoor het luisteren nog leuker maakt omdat het er super mooi uit ziet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AirPlay 2
Nu een vernieuwde AirPlay. Met de vernieuwde AirPlay 2 kan je nu alle boxen tegelijk bedienen op één device. Je hebt nu controller over het hele huis en in elke kamer je volume veranderen op één device.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Control Center
Met de vernieuwde Control Center kan je veel verschillende dingen doen. Zo kan je nu je Control Center helemaal aanpassen zoals jij dat graag wilt! Ook zijn er veel dingen toegevoegd aan Control Center zoals video recorder en niet storen tijdens het auto rijden. Nu met de vernieuwde look van Control Center is het makkelijker te bedienen.

 

 

 

 

 

 

 

Toegangsceherm
Ook is de toegangsscherm helemaal vernieuwd. Nu staat alles netter en georganiseerd uit op je iPhone. Swipe met een vinger omhoog om al je berichten te zien, het is nu veel makkelijker inplaats van naar beneden te swipen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet storen tijdens het rijden
Niet storen tijdens het rijden dat is nu een nieuwe future van iOS 11. Nu kan de iPhone aan voelen wanner jij aan het rijden bent. Door de gps van de iPhone weet hij precies wanneer jij aan t rijden bent. Wanneer je de functie aan hebt en je bent aan het rijden geeft de iPhone automatisch geen berichten weer. Om te kijken of je berichten hebt zou je nu toch echt eerst je auto stil moeten zetten. Wil je toch berichten willen zien tijdens het rijden dan kan je ook gewoon de functie uitzetten en dan krijg je gewoon al je berichten binnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaarten
Met de vernieuwde Kaarten app is het nu veel makkelijker om ergens naar toe te gaan. Ga nu 100 km rijden of ga je naar de winkel, de kaarten app is makkelijk te gebruiken om te kijken voor informatie van jouw bestemming.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick-type
Nu met de nieuwe Quick-type kan je gemakkelijk met één hand typen. Ben nu aan het eten met één hand of aan het zappen op de tv. Door op de emotie icon te drukken of door op de wereld bol te drukken kan je makkelijk switchen tussen welke toetsenbord je wilt. Dit is mogelijk voor links handig en rechts handig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Automatisch instellen
Als je nu een nieuwe iPhone koopt is het nu veel gemakkelijker om je Apple ID over te zetten. Waardoor het nu makkelijker is gaat alles nu een stuk sneller en hoef je minder lang te wachten voordat je iPhone klaar is.

 

Chat openen
1
Hallo 👋
Waar mee kunnen wij u helpen?