Welke iPad Pro reparatie heeft u nodig?

iPad Pro 12,9″ reparatie

Lcd Reparatie

Het LCD / beeldscherm is gebarsten & de glasplaat / het touchscreen is defect.

€ 449,-
Reparatie tijd – 2 dagen

iPad Pro 12,9″ reparatie

Scherm vervangen

De glasplaat / het touchscreen is defect.

€ 449,-
Reparatie tijd –  2 dagen

iPad Pro 12,9″ reparatie

Chemisch reinigen

Heeft uw toestel vocht/waterschade opgelopen? dan raden wij een reiniging aan.
LET OP! laad uw toestel NIET op en stop deze ook niet in de rijst!

€ OA
Reparatie tijd – 1 dag minimaal

iPad Pro 12,9″ reparatie

Software herstellen

Heeft u problemen met de software dan helpen wij u graag.

€29,-
Reparatie tijd – 4 uur

iPad Pro 12,9″ reparatie

Schade rapport

Vraagt uw verzekeraar naar een schade rapport dan stellen wij deze officieel voor u op.

€29,-
Reparatie tijd – IO

iPad Pro 12,9″ reparatie

Onderzoek

Weet u niet precies wat er defect is, dan onderzoeken wij dit gratis.

€0,-
Reparatie tijd – IO

Heeft u een defect aan uw iPad Pro dat hier niet beschreven staat?
Ook deze kunnen wij repareren, dus neemt u gerust contact met ons op.

Plan nu online uw afspraak

Heeft u de gewenste reparatie gevonden? Dan kunt u online een afspraak met ons maken.

iPad Pro 12,9″ reparatie

iPad Pro reparaties zijn nog complexer dan zijn voorgangers. Dit komt doordat de iPad Pro onder andere de touch id (vingerprint sensor) bevat. De touch id moet natuurlijk blijven werken na verloop van een iPad Pro reparatie. Aan het oude scherm van de iPad Pro zitten onderdelen gekoppeld met het apparaat en de touch id sensor. Het is noodzakelijk om deze tijdens een iPad Pro scherm reparatie over te zetten op het nieuwe scherm. Deze onderdelen moeten worden gesoldeerd. Wanneer dit verkeerd wordt gedaan, zullen er iPad Pro problemen optreden, zoals een defecte touch id. Het glas van de iPad Pro is verlijmt en er zitten geen schroeven aan de buitenkant. Onder dit glas zitten essentiële onderdelen die ook voor iPad Pro problemen zullen zorgen na een verkeerde demontage. Daarnaast kunnen er ook problemen met de aan/knoppen of andere problemen, zoals een niet werkende camera of Wi-Fi problemen na een onjuiste iPad Pro reparatie optreden. Er kan zelfs een ghost touch onstaan.

Wij lossen uw iPad Pro problemen op

Onze werkplaats is ESD veilig ingericht. Dit houdt in dat statische elektriciteit van/naar uw toestel bij ons nihil is. Hierdoor is er minder kans op iPad Pro problemen of storing aan uw toestel. Alle genoemde prijzen voor iPad Pro reparaties zijn inclusief montage en BTW. Hieronder staan de prijzen voor de meest voorkomende iPad Pro reparaties. Een iPad Pro reparatie duurt doorgaans 1 dag deel. Mocht het defect van uw iPad Pro er niet tussen staan, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijs opgaaf.

6 maand garantie op alle vervangen onderdelen

Bij waterschade aan uw toestel raden wij u aan het toestel uit te zetten en niet meer aan te zetten of op te laden. Vervolgens is het belangrijk om zo snel mogelijk een afspraak te maken voor een iPad Pro reparatie. Voor het chemisch reinigen moeten wij uw toestel een dag innemen. Wij kunnen geen garantie verlenen op toestellen met water schade. Bij alle reparaties aan de iPad Pro maken wij gebruik van de aller hoogste kwaliteit onderdelen. Op alle vervangen onderdelen heeft u minimaal 6 maanden garantie. Voor en na de reparatie controleren wij met u alle functies, zodat u verzekert bent van een goed werkende iPad Pro.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen met uw iPad Pro? Maak dan gebruik van onze opstuur service. Wilt u uw iPad voorzien van een stevige hoes of Tempered glas? Kijk dan in onze webshop onder iPad accessoires.