iPad reparatie

iPad reparaties zijn complex, er zitten geen schroeven in dus het glas is verlijmt. Onder het glas zitten essentiële onderdelen die defect kunnen raken na verkeerde demontage. daarnaast kunnen er na een niet juiste iPad reparatie naderhand verschillende problemen optreden, zoals niet werkende camera of wifi in sommige gevallen zelf geen werkende homebutton of touch id.

Onze werkplaats is ESD veilig ingericht, dit houd in dat statische elektriciteit van/naar uw toestel bij ons nihil is en dus minder kans op storing aan uw toestel

Bij iPhone Repair Twente in Almelo weet u dat u bij de beste van Nederland zit en dus kwaliteit mag verwachten. Naast het geven van top service en kwaliteit bieden wij ook de beste oplossingen voor u. Of het nu gaat om een gebarsten scherm of een iPad die niet oplaad.

Alle genoemde prijzen voor reparaties aan de iPad zijn inclusief montage en BTW. iPad reparaties duren doorgaans 1 dag deel.

Hieronder staan de prijzen voor de meest voorkomende repraties aan de iPads.

Mocht het defect van uw iPad er niet tussen staan, neem dan dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Bij waterschade aan uw toestel raden wij u aan het toestel niet meer aan te zetten en zo snel mogelijk een afspraak te maken. Voor het chemisch reinigen moeten wij uw toestel een dag innemen. Wij kunnen geen garantie verlenen op toestellen met water schade.

Bij alle reparaties maken wij gebruik van de aller hoogste kwaliteit onderdelen, hier geven wij natuurlijk garantie op! Op alle vervangen onderdelen heeft u minimaal 6 maanden garantie.

Voor en na de reparatie controleren wij met u alle functies, zodat u verzekert bent van een goed werkende iPad.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in Almelo te komen met uw iPad maak dan gebruik van onze opstuur service.

Wilt u uw iPad voorzien van een stevige hoes of Tempered glas kijk dan in onze webshop onder iPad accessoires.

Voor welke iPad bent u een reparatie nodig?

Plan nu online uw afspraak

Heeft u de gewenste reparatie gevonden? Dan kunt u online een afspraak met ons maken.