iPad reparatie

iPad reparaties zijn complex, er zitten geen schroeven in dus het glas is verlijmt. Onder het glas zitten essentiële onderdelen die defect kunnen raken na verkeerde demontage. daarnaast kunnen er na een niet juiste iPad reparatie naderhand verschillende problemen optreden, zoals niet werkende camera of wifi in sommige gevallen zelf geen werkende homebutton of touch id.

Onze werkplaats is ESD veilig ingericht, dit houd in dat statische elektriciteit van/naar uw toestel bij ons nihil is en dus minder kans op storing aan uw toestel

Bij iPhone Repair Twente in Almelo weet u dat u bij de beste van Nederland zit en dus kwaliteit mag verwachten. Naast het geven van top service en kwaliteit bieden wij ook de beste oplossingen voor u. Of het nu gaat om een gebarsten scherm of een iPad die niet oplaad.

Alle genoemde prijzen voor reparaties aan de iPad zijn inclusief montage en BTW. iPad reparaties duren doorgaans 1 dag deel.

Hieronder staan de prijzen voor de meest voorkomende repraties aan de iPads.

Mocht het defect van uw iPad er niet tussen staan, neem dan dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Bij waterschade aan uw toestel raden wij u aan het toestel niet meer aan te zetten en zo snel mogelijk een afspraak te maken. Voor het chemisch reinigen moeten wij uw toestel een dag innemen. Wij kunnen geen garantie verlenen op toestellen met water schade.

Bij alle reparaties maken wij gebruik van de aller hoogste kwaliteit onderdelen, hier geven wij natuurlijk garantie op! Op alle vervangen onderdelen heeft u minimaal 6 maanden garantie.

Voor en na de reparatie controleren wij met u alle functies, zodat u verzekert bent van een goed werkende iPad.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in Almelo te komen met uw iPad maak dan gebruik van onze opstuur service.

Wilt u uw iPad voorzien van een stevige hoes of Tempered glas kijk dan in onze webshop onder iPad accessoires.

Voor welke iPad bent u een reparatie nodig?

Plan nu online uw afspraak

Heeft u de gewenste reparatie gevonden? Dan kunt u online een afspraak met ons maken.

Scherp geprijsde iPad reparatie

De iPad is een mooi en functioneel product van Apple. We zien alleen dat, net als bij veel andere elektronische apparaten, de iPad gevoelig is voor defecten. Dit kunnen verschillende defecten zijn, denk aan een kapot scherm of waterschade. U kunt er bij een defecte iPad voor kiezen om een gloednieuwe iPhone te kopen. Maar waarom een nieuwe kopen als de kapotte nog heel makkelijk gerepareerd kan worden? De iPad goedkoop repareren doet u bij iphonerepairtwente.nl. Apple heeft veel verschillende type iPads welke allemaal bij ons gerepareerd kunnen worden. IPad reparaties zijn zeer complex. Doordat er geen schroeven aan de buitenkant zitten is het glas verlijmt. Onder het glas zitten hele belangrijke onderdelen die defect kunnen raken bij een verkeerde demontage. Onze werkplaats is ESD veilig, dit houdt in dat de statische elektriciteit van en naar uw toestel nihil is. Het toestel heeft daarom veel minder kans op storingen. Bij ons kunt u de iPad veilig repareren, door onze ervaring is uw iPad bij ons in goede handen.

Top reparaties voor elke iPad

Op dit moment voeren wij ongeveer zes verschillende reparaties. Voor ieder model iPad hebben wij een passende reparatie. Wij proberen nieuwe reparaties en technieken zo snel mogelijk in gebruik te nemen. Hierdoor kunnen wij uw problemen met de iPad zo snel en kwalitatief mogelijk verhelpen. Weet u niet precies wat er defect is aan uw iPad, maar u wilt de iPad weer zo snel mogelijk in gebruik nemen? Plan dan online uw afspraak. Wij voeren vervolgens een onderzoek uit naar het defect en repareren het gelijk voor u. De iPad top reparaties zijn ondanks de goede kwaliteit erg scherp geprijsd. Voor en na de reparatie contoleren wij alle functies op uw iPad. Zo bent u na de reparatie verzekerd van een goed werkende iPad. Wilt u uw iPad bij ons laten repareren maar bent u niet in staat om de iPad langs te brengen? Maak dan gebruik van onze opstuur service, bij deze service heeft u uw iPad vaak binnen 3 dagen weer gerepareerd terug.

Maak hier online uw afspraak voor een reparaties

Naast iPad reparaties bieden wij ook bescherming aan voor uw iPad, zoals hoesjes en tempered glass. U kunt deze iPad accessoires makkelijk bestellen in onze webshop. Heeft u de gewenste iPad reparatie gevonden, of wilt u een onderzoek laten uitvoeren naar het defect? Plan dan hier gemakkelijk een online afspraak. U kunt voor vragen en/of opmerkingen contact met ons opnemen, zowel via de mail als telefonisch. U kunt ook tijdens de openingstijden langskomen voor een persoonlijk gesprek en een kijkje nemen in de winkel. Kunt u tijdens de openingstijden niet langskomen voor een gesprek, dan heeft u de mogelijkheid om op afspraak langs te komen tussen 19:00 en 22:00.