iPhone Repair For Business

Snel weer mobiel aan het werk


Snel weer mobiel aan het werk

In de huidige digitale wereld zijn u en uw werknemers afhankelijk van iPhone en/of iPad, niets is vervelender als deze na een val beschadigd is of zelfs niet meer werkt. iPhone Repair Twente al bijna 10 jaar ervaring met smartphones en al meer dan 10 jaar ervaring in computer reparaties. Kennis is een kwaliteit die kennis vind u terug in onze service.

Ons bedrijf is op ontwikkeling en toekomst gericht, zo hebben wij het certificaat webwinkel keur. Daarnaast zijn wij nu ook een gecertificeerd leerbedrijf. Hierdoor hebben wij nu een stagiair in onze shop van het ROC.

iPhone Repair Twente is steeds meer een begrip voor de zakelijke klant geworden, elke dag krijgen wij weer nieuwe zakelijke klanten die via via van ons gehoord hebben. Waarschijnlijk u ook al. Wij onderscheiden ons door onze constante kwaliteit te leveren en ons niet te overtreffen service en onze passie in het ondernemen. Daarnaast is onze shop volledig ESD Veilig ingericht, zodat de kans op storingen door statische elektriciteit voorkomen wordt.

Voor de zakelijke gebruiker of beheerders heeft iPhone repair Twente veel te bieden. Heeft u of een van uw werknemers een defect aan het zakelijke toestel? U kunt deze ter reparatie aan bieden tijdens of juist buiten kantoor tijden om. Reparaties worden snel en professioneel uitgevoerd zodat u en/of uw werknemers weer snel online en mobiel zijn. Afspraak inplannen gaat erg makkelijk, dit kan in onze online agenda ,via email of telefonisch contact.Grote Aantallen

Ook kunnen wij snel grotere partijen repareren in korte tijd. Zo hebben wij diverse klanten die soms wel meer dan 30 toestellen aanleveren, die binnen een bepaalde tijd gereed zijn. Dit zijn oa landelijke zorg instellingen, lease maatschappijen en scholen. Voor deze klanten maken wij offertes op maat!

 

Nieuwe toestellen

 
 

Ook voor nieuwe en refurbished toestellen bent u bij iphone repair twente aan het juiste adres. Grotere aantallen en snelle levering zijn grote voordelen die wij u kunnen bieden.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie.