Voor welke iPhone heeft u een reparatie nodig?

iPhone reparatie voorwaarden

Hierboven staan de prijzen voor de meest voorkomende reparaties aan de iPhone. Alle genoemde prijzen voor reparaties aan de iPhone zijn inclusief montage en BTW. Mocht uw iPhone reparatie er niet tussen staan, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Bij alle reparaties maken wij gebruik van de aller hoogste kwaliteit onderdelen. Hier geven wij natuurlijk garantie op! Op alle vervangen onderdelen heeft u een garantie van 3 maand. Voor en na de reparatie controleren wij samen met u alle functies, zodat u verzekert bent van een goed werkende iPhone.

Bij waterschade aan uw iPhone raden wij u aan het toestel niet meer aan te zetten en zo snel mogelijk een afspraak te maken. Voor het chemisch reinigen moeten wij uw toestel een dag innemen. Wij kunnen geen garantie verlenen op toestellen met waterschade.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in Almelo te komen met uw iPhone maak dan gebruik van onze opstuur service. Onze opstuur service houdt in dat u uw toestel doorgaans binnen 3 werkdagen weer gerepareerd thuis heeft. Wilt u uw iPhone voorzien van een stevige hoes of Tempered glas kijk dan in onze webshop onder iPhone accessoires.

Plan nu online uw afspraak

Heeft u de gewenste reparatie gevonden? Dan kunt u online een afspraak met ons maken.

Goedkope iPhone reparatie met kwaliteit

Het kan u makkelijk overkomen. Uw iPhone valt een keer uit uw hand en het scherm is kapot. Overal zitten barsten en krassen. U denkt er waarschijnlijk al snel aan om een nieuwe telefoon te kopen. Maar waarom zult u een gloednieuwe dure iPhone kopen, terwijl u bij ons een iPhone scherm reparatie kunt laten doen voor een veel lagere prijs? Wij van iphonerepairtwente.nl bieden elke iPhone reparatie zo goedkoop mogelijk aan. Deze goedkope iPhone reparaties gelden voor alle iPhone modellen. De reparaties worden uitgevoerd met het originele Apple gereedschap. Op deze manier wordt het toestel niet extra beschadigd. U kunt met alle iPhone reparaties bij ons terecht, van een nieuw scherm tot waterschade. Wij kunnen ook een onderzoek voor u doen wanneer u niet precies weet wat er mis is met uw iPhone. Na het vaststellen van het probleem, kunnen wij het gelijk voor u repareren. Door onze jarenlange ervaring bieden wij u de beste reparaties en service.

Verschillende iPhone reparaties

Op dit moment bieden wij per iPhone ongeveer 18 verschillende reparaties aan. Bent u op zoek naar een bepaalde reparatie die niet op onze site vermeld staat? Neem dan contact met ons op en wij zullen u de prijs en de duur van de reparatie doorgeven. De iPhone reparaties bij IPhone Repair Twente worden uitgevoerd door gemotiveerde vakmensen die precies weten wat ze moeten doen. Wij controleren voor en na de reparatie altijd of wij andere defecten tegenkomen. Na de reparatie bent u gegarandeerd van een goed werkende iPhone. Wij zitten gevestigd in Almelo. U kunt uw iPhone hierheen brengen voor reparatie. Bent u niet in staat om naar Almelo te komen voor de IPhone reparatie die uw toestel nodig heeft? Dan kunt u gebruik maken van onze opstuurservice. Normaal duurt het opsturen van een iPhone weken voordat u hem terug heeft. Bij ons heeft u uw iPhone vaak binnen 3 dagen gerepareerd en wel terug. Wij bieden ook producten aan die uw iPhone beschermen tegen defecten, zoals kwaliteit hoesjes voor verschillende iPhone modellen.

Plan nu online uw afspraak

Heeft u een duidelijk defect aan uw iPhone, of weet u nog niet precies wat er aan de hand is? Neem dan contact met ons op en plan uw afspraak online. Wij bieden niet alleen reparaties aan voor de iPhone, maar wij repareren ook andere Appleproducten zoals de Macbook en iPad. Deze goedkope Macbook en iPad reparaties worden net zo secuur uitgevoerd als de iPhone reparaties. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen, zowel via de mail als via de telefoon. Maar u kunt natuurlijk ook tijdens de openingstijden (maandag t/m vrijdag 10:00 – 17:00) langskomen.

Open chat
1
Hallo 👋
Waar mee kunnen wij u helpen?
Powered by

GRATIS OPHAAL SERVICE! TWENTE

 

Bent u in verband met het corona virus niet in de gelegenheid om het toestel bij ons langs te brengen? Dan halen wij het toestel gratis bij u op!