Macbook moederbord reparatie? Of een ander defect aan uw Macbook?

iPhone Repair Twente in Almelo kan u het volgende bieden:

Alle genoemde prijzen voor reparaties aan de Macbook zijn inclusief montage en BTW.

Meer informatie over een ander model Macbook?

Macbook reparatie overzicht pagina

Onze werkplaats is ESD veilig ingericht, dit houd in dat statische elektriciteit van/naar uw toestel bij ons nihil is en dus minder kans op storing aan uw toestel.

Helaas kunt u bij de reparatie van een macbook niet altijd bij zijn, de reparaties duren altijd wat langer dan die van een ipad of iPhone.

Bij waterschade aan uw toestel raden wij u aan het toestel niet meer aan te zetten en zo snel mogelijk een afspraak te maken.

Voor het chemisch reinigen moeten wij uw toestel een dag innemen. Wij kunnen geen garantie verlenen op toestellen met waterschade.

Bij alle reparaties maken wij gebruik van de aller hoogste kwaliteit onderdelen, hier geven wij natuurlijk garantie op! Op alle vervangen onderdelen heeft u 3 maanden garantie.

Voor en na de reparatie controleren wij met u alle functies, zodat u verzekert bent van een goed werkend toestel.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons in Almelo te komen met uw Macbook maak dan gebruik van onze opstuur service.

Wilt u uw Macbook voorzien van een stevige hoes of Tempered glas kijk dan in onze webshop onder iPhone accessoires.

Welke Macbook moederbord reparatie heeft u nodig?

Macbook moederbord reparatie

Chemisch reinigen

Heeft uw toestel vocht/waterschade opgelopen? dan raden wij een reiniging aan.
LET OP! laad uw toestel NIET op en stop deze ook niet in de rijst!

€ Op aanvraag
Reparatie tijd – minimaal 1 week

chip

Overige moederbord reparatie

Heeft u een overige moederbord reparatie? neem dan contact met ons op.

€ Op aanvraag
Reparatie tijd – minimaal 2 weken

Plan nu online uw afspraak

Heeft u de gewenste reparatie gevonden? Dan kunt u online een afspraak met ons maken.

Of maak gebruik van onze opstuur service! Uw toestel is doorgaans binnen 3 dagen terug

De beste Macbook moederbord reparaties

Problemen met een Macbook moederbord kunnen veroorzaakt worden door fysieke schade, oververhitting, ouderdom of een aanraking met vloeistof. Als de Macbook schade heeft aan het moederbord, kunt u dat direct merken. De Macbook functioneert slecht, hij doet het nog maar gedeeltelijk of de hij doet helemaal niks meer. De vervanging van de Macbook is een dure aangelegenheid. Daarom kunt u bij Iphonerepairtwente.nl het moederbord van uw Macbook laten repareren. Iphonerepairtwente.nl is gespecialiseerd in het maken van het moederbord van uw Macbook. De reparaties worden bij Iphonerepairtwente.nl uitgevoerd door gespecialiseerde vakmensen met uiterste precisie en de beste apparatuur. Hebt u dus een defecte Macbook op het werk of bij u thuis? Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Dit kan gemakkelijk via onze online agenda, via de mail, door middel van telefonisch contact of kom gerust langs bij onze vestiging in Almelo!

Voordelige en kwalitatieve Macbook moederbord reparaties

Iphonerepairtwente.nl biedt de beste moederbord reparaties aan voor uw Macbook. Het moederbord is een belangrijk deel van uw Macbook. Het moederbord zorgt er namelijk voor dat alle componenten in uw Macbook met elkaar kunnen communiceren. In veel gevallen van reparatie is data herstel mogelijk zodat u uw gegevens kunt bewaren. Voor en na de reparatie van uw Macbook worden de functies gecontroleerd zodat u na de reparatie verzekerd bent van een goed werkende Macbook. Voor de reparatie van het moederbord van uw Macbook wordt de beste apparatuur gebruikt zodat de reparatie perfect verloopt. Bij Iphonerepairtwente.nl bent u dus aan het juiste adres voor de reparatie van het moederbord van uw Macbook. Breng uw defecte Macbook direct naar onze vestiging in Almelo of maak gebruik van de opstuur service. Repareren is immers een stuk goedkoper dan vervangen!

Snelle reparatie van hoge kwaliteit

Bij Iphonerepairtwente.nl bent u aan het juiste adres voor de reparatie van het moederbord van uw Macbook. U kunt vertrouwen op de beste reparatie tegen een eerlijke prijs. De reparatie wordt uitgevoerd door gespecialiseerde vakmensen die te werk gaan met uiterste precisie en de beste apparatuur. Naast de Macbook moederbord reparaties biedt Iphonerepairtwente.nl een webshop aan waarin alle originele accessoires van Apple te vinden zijn. Al deze producten zijn scherp geprijsd en eenvoudig te bestellen. De producten worden na de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd. Als u vragen heeft over de Macbook moederbord reparaties, de producten uit de webshop of over de service die Iphonerepairtwente.nl aanbiedt, neem dan gerust contact op. Dit kan zowel via de mail als de telefoon. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen bij onze vestiging aan de Stadionlaan 50A in Almelo op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00. Wacht niet te lang met uw defecte Macbook en neem direct contact met ons op of kom gerust langs bij onze vestiging!