Macbook reparatie

Heeft u een probleem met uw Macbook ?

U kunt bij iPhonerepairtwente.nl alle reparaties laten uitvoeren aan uw device. Uiteraard krijgt u van ons een deskundig advies en prijsopgave voor wij een reparatie uitvoeren.

Wij adviseren om eerst een BACKUP te maken van uw toestel voor u hem ter reparatie aanbied.

Bij waterschade aan uw toestel raden wij u aan het toestel niet meer aan te zetten en zo snel mogelijk een afspraak te maken. Voor het chemisch reinigen moeten wij uw toestel een dag innemen.

Bij alle reparaties maken wij gebruik van de aller hoogste kwaliteit onderdelen, hier geven wij natuurlijk garantie op! Op alle vervangen onderdelen heeft u minimaal 3 maanden garantie.

Voor en na de reparatie controleren wij met u alle functies, zodat u verzekert bent van een goed werkende Macbook.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen maak dan gebruik van onze opstuur service.

Welke Macbook reparatie bent u nodig?

Macbook reparatie 12″

Display reparatie

Het LCD / beeldscherm is gebarsten & de glasplaat / het touchscreen is defect.

vanaf €179,-

Macbook reparatie 12″

Harddisk vervangen (500 GB)

vanaf €149,-

Macbook reparatie 12″

Harddisk vervangen (1 TB)

vanaf €179,-

Macbook reparatie 12″

Harddisk vervangen (2 TB)

vanaf €229,-

Macbook reparatie 12″

SSD (Solid State Disk) 250 GB

vanaf €179,-

Macbook reparatie 12″

SSD (Solid State Disk) 500 GB

vanaf €239,-

Macbook reparatie 12″

SSD (Solid State Disk) 1 TB

vanaf €349,-

Macbook reparatie 12″

Geheugen 4 GB (2x2GB) upgrade

vanaf €99,-

Macbook reparatie 12″

Geheugen 8 GB (2x4GB) upgrade

vanaf €109,-

Macbook reparatie 12″

Geheugen 16 GB (2x8GB) upgrade

vanaf €179,-

Macbook reparatie 12″

Intern reinigen (stof en vuil)

Uw macbook zuigt stof en vuil aan, dat veroorzaakt weer storingen en hitte.

vanaf €79,-

Macbook reparatie 12″

Back-up maken

€59,-

Macbook reparatie 12″

Schade rapport

Vraagt uw verzekeraar naar een schade rapport dan stellen wij deze officieel voor u op.

€29,-

Macbook reparatie 12″

Onderzoek

Weet u niet precies wat er defect is, dan onderzoeken wij dit gratis.

€0,-

Macbook reparatie 12″

Chemisch reinigen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur non.

hulp op een afstandje

vanaf €69,-

Plan nu online uw afspraak

Heeft u de gewenste reparatie gevonden? Dan kunt u online een afspraak met ons maken.

Macbook 12 inch reparatie

Zodra uw Macbook 12 inch niet meer werkt naar behoren, is dat erg vervelend. Wat is er aan de hand en hoe kan het probleem verholpen worden, zijn natuurlijk vragen die u zichzelf zou stellen. Vaak heeft men er alleen zelf weinig verstand van. Neem daarom bij problemen met uw Apple Macbook 12 inch direct contact op met iphonerepairtwente.nl, om zo een afspraak in te kunnen plannen. iPhone Repair Twente helpt u namelijk graag.

Verschillende Apple Macbook 12 inch reparaties

Bij problemen met uw Apple Macbook 12 inch, is het raadzaam om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met iPhone Repair Twente. Wij hebben veel ervaring met het repareren van verschillende Apple Macbooks. Door deze jarenlange ervaring weten onze medewerkers hoe ze met de verschillende schades om moeten gaan en hoe ze deze het beste kunnen aanpakken. Ook werken wij met origineel Apple apparatuur, wat zorgt voor kwaliteit. Daarnaast komt dit de reparatie natuurlijk ook ten goede. iPhone Repair Twente kijkt graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden. Voordat de reparatie zal worden uitgevoerd, zal eerst alles uitvoerig met u worden besproken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. De meest voorkomende reparaties delen wij hieronder graag met u.

Macbook 12 inch scherm reparatie: Wanneer uw Apple Macbook 12 inch schade aan het scherm heeft opgelopen, zal deze reparatie voor u worden uitgevoerd. Zodra er zich een defect aan het touchscreen voordoet, zal er ook voor deze reparatie worden gekozen.

Macbook 12 inch Harddisk reparatie: Zodra er zich problemen met de harddisk voordoen, zal Iphone Repair Twente deze reparatie voor u uitvoeren.

Macbook 12 inch Solid State Disk reparatie: Mochten er tijdens het gebruik van uw Apple Macbook 12 inch problemen voordoen met de Solid State Disk, dan zal deze reparatie voor u worden uitgevoerd.

Macbook 12 inch geheugen reparatie: Tijdens het gebruik, kunnen er ook problemen ontstaat rondom het geheugen van uw Macbook 12 inch. Ook kan het geheugen vol zijn. Mocht dit het geval zijn, zal deze reparatie worden uitgevoerd.

Macbook 12 inch reinigen: Het reinigen van uw Macbook 12 inch is erg belangrijk. Tijdens het gebruik zuigt uw Macbook 12 inch namelijk vuil en stof aan. Wordt uw Macbook 12 inch niet op tijd gereinigd, kunnen er defecten ontstaan.

Macbook 12 inch overige reparatie: Mocht uw Macbook 12 inch een schade hebben die hier nog niet is vermeld, dan kijkt iphonerepairtwente.nl graag samen met u naar de mogelijkheden.

Waterschade aan uw Macbook 12 inch: Zodra uw Macbook 12 inch waterschade heeft opgelopen, is het van belang dat u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt.

Plan gemakkelijk online uw Apple Macbook 12 inch reparatie in

Zodra uw Apple Macbook 12 inch schade heeft opgelopen, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met iPhone Repair Twente. U kunt hiervoor gemakkelijk en snel online een afspraak inplannen. Wij zijn gevestigd in Almelo en hier kunt u uw Macbook dan ook naartoe brengen. Is dit voor u geen optie, dan kunt u gebruik maken van onze opstuurservice. Vergeet niet om van tevoren even een back-up te maken van uw Apple Macbook 12 inch.