Wie zijn wij

2010 - Het begin

In het begin begonnen als iPhone Repair Service in de garage naast de woning, en daarna zijn wij snel uitgroeiden tot een landelijke keten van een aantal eigen shops en een aantal franchise ondernemingen. Na een aantal jaar kwamen we er achter dat wij de service en kwaliteit niet landelijk konden waarborgen, waardoor wij de beslissing hebben genomen om back to basic te gaan.

Door de jaren heen hebben wij ons specifiek gericht op Apple apparaten, en kunnen ons zelf ook echt DE SPECIALIST noemen. Wij staan garant voor alle reparaties aan al uw iPhone, iPad, iPod en uw iMac en Macbook. Wij onderscheiden ons door top kwaliteit te leveren, eerlijk advies te geven, en service is bij ons ook echt service.

Gratis parkeren kunt u op de ruime parkeer plaats van het Heracles stadion. Tijdens de meeste reparaties kunt u mee kijken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

2013 - 1ste Verhuizing

2013 hebben wij de garage verruild voor een kantoor in het Polman Stadion, naast Basic-fit en de voormalig bibliotheek.

Op deze locatie kunnen wij onze klanten in een nette en warme locatie ontvangen.

Op de oude locatie “de Garage” konden we ons werk doen, maar zomers was het veel te warm en in de winter veel te koud.

Op deze locatie kunnen wij onze klanten nog beter bedienen.

2015 - 2de Verhuizing

Sinds 2015 zijn wij gevestigd aan de Stadionlaan 50 te Almelo naast het Heracles Stadion. Hier zijn wij vlak na de verbouwing van het stadion naar toe verhuist, Reden was simpel. Heracles had een nieuwe huurder gevonden in “Fysiotherapie van Iersel” die alle kantoren wilde huren.

Wij hadden het geluk snel een nieuw kantoor gevonden te hebben direct naast het Stadion. Ons mooie en lichte kantoor zit op de begane grond links.

Gratis parkeren kunt u op de ruime parkeerplaats van het Heracles stadion. Tijdens de meeste reparaties kunt u mee kijken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Op alle vervangen onderdelen ontvangt u minimaal 3 maanden garantie. Ook hebben wij nu de OPSTUUR SERVICE geïntroduceerd.

2016 - Webshop

Wij willen onze klanten alleen het beste van het beste bieden. Sinds kort Verkopen wij alle originele accessoires voor al uw Apple producten. Ook zijn wij bezig om in de breedte onze klanten te voorzien van meer keuze in accessoires en nieuwe toestellen.

Daarom zijn wij gestart met een webshop, deze wordt iedere dag meer uitgebreid en verbeterd. Houd dus onze webshop goed in de gaten!

2020 - Opnieuw verhuizen

In 2019 werden we verrast door de verkoop van het pand aan Asito B.V. mede hierdoor moesten we opzoek naar een nieuwe lokatie. Ook het feit dat we aan de Stadionlaan echt uit ons jasje waren gegroeid! We hadden redelijk snel de plek gevonden om ons bedrijf verder te laten groeien, en zouden in eerste instantie Maart 2020 de sleutel krijgen aan de woonboulevard in Almelo. echter gooide de Corona crisis alle plannen van tafel. Door toch hard en stug door te werken kregen we 1 Juli 2020 de sleutel en zijn we een maand lang bijna non-stop aan het verbouwen geweest om 1 Augustus 2020 open te kunnen aan de Woonboulevard in Almelo.

De woonboulevard is in Almelo is volledig in ontwikkeling en transformeert uiteindelijk naar de Lifestyle boulevard Almelo!

vernieuwd Logo

Naast de verhuizing hebben we ook onze logo's eens opgefrist! Ook zijn we bezig met een nieuwe naam, die beter past bij onze activiteiten.... alleen iPhones en iPads repareren we allang niet meer. Je kunt ook voor oa Samsung, Huawei, Playstation, n andere elektrische apparaten bij ons terecht

Graag een keer langskomen?

Heeft u op of aanmerkingen om onze service te verbeteren? Graag ontvangen wij uw bericht.

Bart de Jonge

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Ik sta u graag te woord

info@iphonerepairtwente.nl

+31 (0) 546 76 40 44

+31 (0) 6 11 86 89 71