Reparaties

Heeft u een reparatie nodig aan uw iPhone, iPad, Mac of PlayStation?

U kunt bij iPhonerepairtwente.nl alle reparaties laten uitvoeren aan uw device. Uiteraard krijgt u van ons een deskundig advies en prijsopgave voor wij een reparatie uitvoeren.

Wij adviseren om eerst een BACKUP te maken van uw toestel voor u hem ter reparatie aanbied.

Bij waterschade aan uw toestel raden wij u aan het toestel niet meer aan te zetten en zo snel mogelijk een afspraak te maken. Voor het chemisch reinigen moeten wij uw toestel een dag innemen.

Bij alle reparaties maken wij gebruik van de aller hoogste kwaliteit onderdelen, hier geven wij natuurlijk garantie op! Op alle vervangen onderdelen heeft u minimaal 3 maanden garantie.

Wilt u graag een offerte voor de verzekering? deze krijgt u bij ons gratis! Ook werken wij volgens het NO CURE NO PAY principe

Voor en na de reparatie controleren wij met u alle functies, zodat u verzekert bent van een goed werkend apparaat.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons Almelo te komen met uw Apple device maak dan gebruik van onze opstuur service.

Wilt u voor uw apparaat een degelijke Case of tempered Glas om uw toestel beter te beschermen, neem dan een kijkje in onze nieuwe webshop

Voor welk apparaat bent u een reparatie nodig?

Plan nu online uw afspraak

Heeft u de gewenste reparatie gevonden? Dan kunt u online een afspraak met ons maken.

Voordelige Apple reparaties van topkwaliteit

Het is bijna iedereen wel eens overkomen dat zijn/haar telefoon op de grond valt. De iPhone ligt al op de grond voordat u het door heeft. De schade valt vaak mee, maar het gaat ook soms mis. Het scherm van de iPhone is gebarsten of er doet zich een ander mankement voor. U kunt op dat moment kiezen voor de aanschaf van een nieuwe iPhone, maar waarom zult u een nieuwe telefoon kopen als de reparatie van een iPhone veel goedkoper is? Iphonerepairtwente.nl biedt voordelige reparaties aan voor elk toestel van Apple, denk hierbij aan iPhones, iPads of Macbooks. De reparaties worden uitgevoerd met uiterste precisie door gespecialiseerde vakmensen. Voordat de reparaties plaatsvinden krijgt u eerst deskundig advies en een prijsopgave. Zo kan er samen naar het gewenste eindresultaat worden gewerkt. Een afspraak inplannen gaat erg gemakkelijk, dit kan in de online agenda, via de email of door middel van telefonisch contact.

Goedkope reparaties voor elk Apple product

Iphonrepairtwente.nl biedt voordelige reparaties van topkwaliteit aan voor elk toestel van Apple. Deze reparaties worden uitgevoerd met uiterste precisie door gespecialiseerde vakmensen. De reparaties van de Apple producten worden uitgevoerd in +/- 30 minuten. Ondanks de snelheid gaat de kwaliteit van de reparatie niet verloren. Voor elk toestel en elk type bieden wij een passende reparatie aan. Voor en na de reparatie worden alle functies gecontroleerd zodat u na de reparatie verzekerd bent van een goed werkend Apple toestel. Voor de reparatie hebben wij allerlei onderdelen in de voorraad zodat het toestel snel gerepareerd kan worden en u het toestel snel weer kunt gebruiken. Het toestel dat gerepareerd moet worden kan worden langsgebracht bij onze vestiging in Almelo, of u kunt het toestel opsturen via de opstuur service. Via deze service heeft u uw toestel vaak binnen drie dagen gerepareerd terug. Naast particuliere gebruiker heeft Iphone Repair Twente de zakelijke gebruiker ook veel te bieden. Wanneer één van uw werknemers een defect heeft aan het zakelijke toestel wordt deze snel en professioneel gerepareerd zodat uw werknemers snel weer online en mobiel zijn.

Snelle reparatie en uitstekende service

Ten opzichte van de normale Apple reparaties is de snelheid en de service van Iphone Repair Twente erg verzorgd en snel. De normale reparaties van Apple duren weken en het komt soms voor dat de bijgeleverde accessoires kwijtraken of stuk gaan. Bij Iphone Repair Twente kunt u vertrouwen op een voordelige reparatie van uitstekende kwaliteit. Naast reparaties biedt Iphone Repair Twente verschillende Apple producten aan in de webshop. Deze producten zijn eenvoudig te bestellen en worden zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd. Voor vragen over de reparatie of een andere bestelling kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, zowel via de mail als via de telefoon. U kunt natuurlijk ook langskomen bij onze vestiging in Almelo op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00. Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw defecte toestel en neem snel contact met ons op of kom gerust langs!